Luoyang Mingzhen bärande stål bollen Co., Ltd

Produkter

Knowledge
Hem > Utställning > Innehåll

Utvecklingen av kinesiska stålkula tillverkning Technology(Ⅰ)

Source:Luoyang mingzhen lager stål bollar Co., Ltd | Updated: Sep 14, 2017

Steel Ball.jpg


Utvecklingen av kinesiska stålkula tillverkningsteknik kan delas in i fyra stadier.

Den första etappen hände innan 80-talet. Sedan 50-talet introducerade ZWZ, HRB och LYC stålkula tillverkningsteknik av den sovjetiska unionen omfattande, att skapa en storskalig produktion historia av kinesiska med stålkula, lägger grunden för kinesiska framtida utveckling av stålkula teknik. Fram till 80-talet, under perioden omkring 20 år, är kinesiska stålkula tillverkningsprocessen i grunden modellen av Sovjet. Den utrustning som domineras av den sovjetiska unionen, men också tysken. Att ange 60s, SMTW började gemensamt utvecklat det första partiet av den nationella produktionen av 3M 4630 slipmaskin med Shanghai stål bollen fabrik. I 1970 var den största tekniska förbättringen att testa och studera slipprocessen. På den tiden introducerade Sichuan Jintang uthärda fabriken rumänska stålkula slipning produktionsutrustning, som orsakade uppmärksamheten av de ZWZ och Shanghai motsvarigheterna. Med stöd av ledarna för uthärda presidiet utvecklas en studie av två legerat gjutjärn plattor för bearbetning stålkula. De två stålkula fabrikerna använder sina egna fördelar och i samarbete med gjutning aspekter, testning slipning plattan för bollen inlämning bearbetning framgångsrikt. Efter gamla utrustning förbättrades framgångsrikt, var ljus bruket designad och producerad. Ett genombrott i denna process kraftigt stål bollen tom bearbetning kostnad, förbättra ytkvalitet och precision av filbearbetning. Viktigare, detta genombrott gav folket en uppenbarelse: teknologin behöver ständig utveckling; Det finns utveckling, kvalitet och effektivitet.

Den andra etappen har för perioden 1981-1985, som var, under perioden ”65” plan. På grund av kinesiska lager, särskilt buller, uppenbarligen halkat efter utomlands. Lager kan inte exporteras och motorer bör ersättas med utländska kullager att exportera. Delegationen åkte utomlands för en inspektion, fick en avslutande kommentar: lager motor måste gå på en kombination vibration test. Stålkulor måste använda G10, med överlappande teknik istället för polering processen. För detta, uthärda presidiet organiserade den stålkula fabrik tekniska personalen och formulerade G10 stålkula projekt. Projektet delades av Shanghai stål bollen Factory och Hubei stål bollen Factory. De använde stora-cycle super-läppning process i stället för traditionell polering teknik för att förbättra ytkvalitet och sfäriska precision av stålkulor. Det eliminerade polering processen, att göra kvaliteten på bollen på en ny nivå, med kombinationen metod för att uppnå låg ljudnivå kraven på gång. Detta resultat är allmänt främjas i branschen. Samtidigt, för att påskynda utvecklingen av kullager och stål bollen teknik och hänga med internationella standarder så snart som möjligt, klev Shanghai bär företaget till kontakter, besök och förhandlingarna med utländska lagerföretag. Och i januari 1985, de skickade det första partiet av personal till Japan NTN att träna stålkula tillverkningsteknik. Syftet var att fullt ut förstå internationella avancerad produktion teknik och management upplevelse, ikapp med internationell nivå så snart som möjligt.


Förfrågning

Om du har någon förfrågan om offert eller samarbete, är du välkommen att maila oss på info@mzsteelball.com eller Använd formuläret nedan förfrågan. Vår representant kommer att kontakta dig inom 24 timmar. Tack för ditt intresse för våra produkter.

Kontakta oss
Adress: Liupo village, Mangling stan, Yanshi, Luoyang, Henan, Kina.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-post:info@mzsteelball.com
Hem | Om oss | Produkter | Teknisk information | Photo Gallery | Nyheter & händelse | Kontakta oss | Mobiltelefon | XML | Main sida